Over Koningskind Kadootjes

Koningskind Kadootjes geeft een meerwaarde aan cadeau artikelen voor baby´s & jonge kinderen. Door op textiel, met het Europees Ecolabel, eigentijdse afbeeldingen te bedrukken met een bijbelse boodschap. Of door producten te personaliseren door middel van borduren. Koningskind Kadootjes staat garant voor kwaliteit, originaliteit en door deze producten willen we graag de liefde van de Heere Jezus uitdragen en verkondigen. We ondersteunen met een deel van de opbrengsten projecten voor moeder & kind. Met uw aankoop steunt u het goede doel en draagt u de liefde van de Heere Jezus uit. 

Passie

Mijn passie is mijn gezin, Gerwin en onze 2 meiden Merel & Fleur. Maar ik ben een ondernemend type en vandaar ook dat ik voor mezelf ben begonnen. Wat eerst als een uit de hand gelopen hobby resulteerde in Borduurstudio: Mirjams Atelier Zo ontstond het idee voor Koningskind Kadootjes in oktober 2008 ik werd er op een ochtend mee wakker en het liet mij niet meer los. Ik kwam heel leuke tekeningen tegen en op het gebied van baby & kinderkleding en aanverwante cadeau artikelen met een bijbelse boodschap is erg weinig te koop. Zelf geef ik nu 6 jaar kindernevendienst en door dit alles te combineren is Koningskind Kadootjes ontstaan. Ook werd mij al gauw duidelijk dat ik hierbij een nieuwe techniek ging introduceren, het bedrukken. Ik heb gekozen voor de sublimatie techniek. Omdat dit het mooiste blijft. De kleding zou zelfs op hoge tempratuur kunnen worden gewassen en het kan moeiteloos gestreken worden. Als je dit wilt. En het blijft mooi. Waarom borduur ik de kleding niet? Omdat je met borduren door het textiel heen gaat en dan kan de achterkant van de borduring gaan schuren op de tere huid van de baby.

Belangrijk vind ik de kwaliteit van de kleding daarom ben ik gaan samenwerken met een bedrijf uit Denemarken. Zij mogen als een van de eerste fabrikanten van kinderkleding het EU-Flower symbool voeren en dat wil zeggen dat de materialen maar ook de werkomstandigheden voor de werknemers veilig zijn. Dat wordt door een onafhankelijke organisatie gekeurd. Het sprak mij enorm aan dat de artikelen in Europa geproduceerd worden en veilig zijn en dat voor een prijs die maar iets hoger ligt dan de artikelen uit het Verre Oosten. Zodat ik weet dat er geen kinderarbeid aan te pas komt. U kunt dus een milieubewuste en betrouwbare keuze maken!

Over de naam heb ik een tijdje lopen nadenken wat is een duidelijke naam die aangeeft wat je op de site kunt verwachten uiteindelijk is het Koningskind Kadootjes geworden.

In liefdevolle herinnering wil ik hier nog de namen noemen van mijn Opa Wim & Oma Tine Praas. Die ik mis omdat ze niet meer hier bij ons op aarde zijn. Maar waar ik graag ging logeren en spelletjes Rummicub mee deed. Mijn opa was VEG (Vrije Evangelische Gemeente) predikant en evangeliseerde zo het woord van God en nu doe ik het zo op mijn eigen manier. Ik hoop veel mensen blij te maken met Koningskind Kadootjes en zo mijn steentje bij te dragen aan het evangeliseren. 

Een lieve groet van Mirjam Peppelman-Roelofs

Foto


| Meer

Over

Koningskind Kadootjes is in 2008 opgericht door Mirjam Peppelman. In eigen borduurstudio maakt zij textiel persoonlijk. Zij is ook auteur van het kinderboek: Hoera, gedoopt! Hierin wordt uitgelegd wat dopen is en hoe een doopdienst verloopt. Voor een cadeau met een bijbelse boodschap ben je hier een het juiste adres.

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Informatie

Over ons

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop eigen webwinkel beginnen